2011

El Fuerte bestaat 10 jaar en dat vieren ze met talrijke activiteiten en festiviteiten. Ook krijgen ze een prachtig nieuw uniform van het gemeentebestuur Koksijde. Er wordt terug gekozen voor een modern militair design. Het nieuw uniform bestaat terug uit een overal, maar nu gemaakt uit een Italiaanse stof, met witte lederen riem, witte getten, witte mouwstukken, witte handschoenen, witte sierkoord, Amerikaanse marinierskepie en botienen. Het uniform wordt op 22/05/2011 voorgesteld aan het gemeentebestuur te Koksijde en onze vrienden van Bad-Schallerbach (Oostenrijk).

Op 09 juli 2011 nemen sommige leden van El Fuerte deel aan het provinciaal tornooi “Vlottentocht” te Wulpen. Ook in deze discipline schitteren ze en winnen de gouden medaille.

Op 01 oktober 2011 bezoekt El Fuerte de hoofdstad van Frankrijk. Bij 29 graden Celsius zoeken ze in groepjes naar de schatten van Parijs! Een onvergetelijke dag, die afgesloten wordt met een picknick voor de Eiffeltoren.

Van 15 oktober 2011 tot 22 oktober 2011 nemen 19 leden van El Fuerte deel aan de muziekfeesten te Calella (Spanje – nabij Barcelona). El Fuerte is de revelatie van het muziekfestival. In die week treedt El Fuerte 6 maal op, waaronder in Lloret de Mar.

Het ledenaantal stijgt opnieuw. Bij de Anciens stagneert het aantal leden op 88, bij de Kids stijgt het aantal leden naar 76, samen 164 leden!

Het bestuur aanvaardt in 2011 20 optredens in binnen- en buitenland.