Home

Welkom op onze site

Voorstelling PARADEKORPS El Fuerte – Koksijde (Belgium)

PARADEKORPS EL FUERTE is een onderdeel van EL FUERTE waar gezelligheid en presteren hand in hand gaan. Het korps bestaat uit een groep jonge mensen met een gemiddelde leeftijd van 26 jaar. PARADEKORPS EL FUERTE verzorgt optredens en doet regelmatig mee op wedstrijden en taptoes. Op de agenda staan ook regelmatig optredens in het buitenland. Zo heeft PARADEKORPS EL FUERTE opgetreden in Duitsland, Frankrijk, Nederland, Spanje en Oostenrijk. De optredens in het buitenland worden vaak als aanleiding gezien om er een weekend van te maken. EL FUERTE is ook zeer succesvol geweest op wedstrijden. Vele malen is het korps Provinciaal, Nationaal en Internationaal Kampioen geweest, maar ook op het WMC in Kerkrade (Nederland) of op het EC te Rastede (Duitsland) scoorden zij hoge ogen. Zo wonnen ze in 2016 zowel de gouden medaille op het  Internationaal Kampioenschap te Hamont – Achel als de gouden medaille op het  Nationaal kampioenschap.

Op 15 juli 2017 nam de slagwerksectie van El Fuerte deel aan het Wereld Muziek Concours te Kerkrade en wint de GOUDEN medaille met 85,90 %. Deze gouden medaille is de kers op de grote EF – taart.

EL FUERTE probeert ieder jaar weer een stuk entertainment te laten zien op het veld. PARADEKORPS EL FUERTE bestaat uit 83 uitvoerende leden.
Spelen bij EL FUERTE is een ervaring die je niet snel zal vergeten. Een vriendenclub die hard werkt en veel plezier heeft en waar normen en waarden hoog in het vaandel staan. Een muzikale opleiding is niet nodig, alles wordt in huis aangeleerd.

Percussion
Het slagwerk (percussion) van EL FUERTE  bestaat uit Snares, Bassdrums, Cymbalen, Quints en Lyra’s (melodisch), aangevuld met een Piccolosectie. PARADEKORPS EL FUERTE gebruikt “rudimental drumming”. Gelijkheid, dynamiek en muzikaliteit is het streven van het EL FUERTES slagwerk.

Easy HTML5 Background Videos

The Video Backgrounds for SiteOrigin Page Builder plugin lets you quickly and easily add a background video to any page builder row.

P.S. Looking for great background videos? Try BG Stock - a library of stock videos specifically for website backgrounds.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *